Άρης στον Κριό από 28/1 έως 10/3 Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ


Ο Άρης περνάει στο στον Κριό στις 28/1 στις 7.38 το πρωί και θα παραμείνει έως τις 10/3 στις 2.33 μετά τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Ταύρο. Στο δικό του περιβάλλον ο Άρης αποκτά όλες τις γνήσιες ιδιότητές του, εκφράζει τον δυναμισμό και την τόλμη του, το θάρρος και την ευθύτητά του, την ανυπομονησία και την παρόρμησή του, την αμεσότητα και την αφοπλιστική του δράση.

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, γινόμαστε ορμητικοί, διεκδικητικοί και ανθεκτικοί και τίποτα δεν είναι πρόβλημα μπροστά στην επιθυμία να εκτονώσουμε την περισσευούμενη ενέργειά μας.
Δεν αντέχουμε καμία αργοπορία και οι αργόσχολοι γίνονται το εύκολο θήραμά μας στο οποίο επιτιθέμεθα ακαριαία.

Η θέση αυτή του Άρη είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα που αφορούν στη σωματική μας δραστηριότητα λόγω της ακούραστης φύσης του, που αν κουραστεί την εκτονώνεται μέσα από θυμό και σε ακραίες περιπτώσεις με βία.

Σημαντικές μέρες στην παραμονή του στον Κριό είναι από 21 έως 23/2 με κορύφωση στις 22/2 που θα έρθει σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα και από 26 έως 28/2 που θα συναντηθεί με τον Ουρανό με κορύφωση στις 27/2.
Τις μέρες αυτές Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι ειδικά του 2ου και 3ου δεκαήμερου προσπαθήστε να ελέγξετε όσο μπορείτε τα νεύρα σας, τις φλογερές σας επιθυμίες και την ανταγωνιστική σας συμπεριφορά, μην προκαλείτε χωρίς λόγο και μην βάζετε φωτιά αν δεν θέλετε να καείτε πρώτα εσείς οι ίδιοι.

Δημιουργικό θα είναι το διάστημα για Λέοντες, Υδροχόους, Διδύμους και Τοξότες με μια νέα πνοή να φυσάει γύρω σας, υπερπηδώντας εμπόδια, ενώ Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύς, θα προτιμήσετε την εσωτερική δράση και ενίοτε και την υπόγεια, με αρκετές ψυχοφθόρες στιγμές και μπόλικη αγνωμοσύνη.

Ο Άρης στον Κριό στη συγκεκριμένη του φάση μοιάζει με έναν αγώνα ταχύτητας που αυτός που συμμετέχει νοιάζεται μόνο για τη διαδρομή και ας μετράει πληγές και απώλειες. Του αρκεί η εμπειρία της εκτόνωσης.

Κατερίνα Σαλωνίκη
Για την Αστρολογική σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ
https://www.facebook.com/kosmogramma/?ref=aymt_homepage_panel

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις