Η Αφροδίτη στον Κριό και η ανάδρομη φάση της Αστρολογική σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ


Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό στις 3/2 ακολουθώντας τον Άρη και πυροδοτώντας ακόμα περισσότερο την παρόρμηση και την αυθάδη δράση. Από τις 13 μοίρες του ζωδίου θα αρχίσει την ανάδρομη φορά της στις 5/3 και στις 3/4 θα περάσει και πάλι στους Ιχθύες ως τις 26 μοίρες του ζωδίου. Από εκεί θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 16/4 περνώντας ξανά στον Κριό στις 28/4 έως τις 6/6 που θα περάσει στον Ταύρο.

Τα γλυκά και αρμονικά χαρακτηριστικά της Αφροδίτης εξουδετερώνονται στο ζώδιο του Κριού, αποκτώντας μια άγρια, αδιάκριτη, ατίθαση, ανυπόμονη και ανεξημέρωτη φύση. Φέρεται σαν αγρίμι στο κλουβί και προσπαθεί συνεχώς να τραβήξει την προσοχή και να σπάσει τα δεσμά της. Φωνάζει, προκαλεί, φορτίζει με το παραμικρό αλλά σαγηνεύει με τον τρόπο της που μπορεί να φαίνεται ενοχλητικός αλλά όλοι αναγνωρίζουν το δέλεαρ.
Είναι ενθουσιώδης, προτρεπτική, ευθύς, ειλικρινής, σταράτη και ανεπιτήδευτη. Φλερτάρει και βαριέται εύκολα, επιζητώντας να περάσει καλά χωρίς κανόνες και όρια. Ρισκάρει, τολμά και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Εκφράζει έντονα το αρσενικό στοιχείο στις γυναίκες και το κατακτητικό στοιχείο στους άντρες.

Αυτή η Αφροδίτη λοιπόν θα μας επηρεάσει με τις όψεις της ως τον Ιούνιο με ένα διάλειμμα στο ζώδιο των Ιχθύων, που πολλοί θα αναζητήσουν ξανά τη ρέμβη της.
Στις 8/4 σχηματίζει και πάλι τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων στην ανάδρομη φορά της, στις 17/4 εναρμονίζεται με τον Άρη στον Ταύρο, ενώ άλλη μια κόντρα με τον Κρόνο θα έχει στις 21/4 στην ευθεία φορά της.
Στις 19/5 έρχεται σε αντίθεση με τον Δία και στις 25/5 κοντράρεται με τον Πλούτωνα. Την 1η Ιουνίου εναρμονίζεται με τον Κρόνο και στις 3/6 συναντιέται με τον Ουρανό.

Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι του 3ου δεκαήμερου όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς εσείς θα βρίσκεστε σε αναζήτηση αντικαταθλιπτικών σκευασμάτων, ανθρώπων και εναλλαγών, ενώ από 28/4 έως 5/6 Τοξότες και Δίδυμοι απογειώνεστε.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι προετοιμαστείτε για πολλή δράση. Από 17 έως 21/5 η υπερβολή σας θα είναι παροιμιώδης ενώ από 23 έως 27/5 κανείς δεν θα θέλει να σας έχει απέναντί του. Προσέξτε όμως μην σπαταλήσετε πολλά για να πάρετε λίγα.
Από 28/4 έως 5/6 Ζυγοί και Κριοί, απογειώνεστε μαζί με τους Τοξότες και τους Δίδυμους.

Ταύροι και Σκορπιοί, θα απολαύσετε τη χάρη της από 15 έως 19/4 δηλαδή μέσα στο Πάσχα, που οι επιθυμίες σας, η έντονη κοινωνική και ερωτική ζωή θα ικανοποιούνται απλόχερα. Όλα τα άλλα διαστήματα απλά θα καρτεράτε και θα εύχεστε να περάσει στον Ταύρο.

Λέοντες και Υδροχόοι εσείς είστε αυτοί που απολαμβάνετε τη θέση της περισσότερο από όλους δεχόμενοι ευχάριστες αλλαγές και προτροπές, με αποκορύφωμα το διάστημα από 28/4 έως 5/6 που και εσείς είστε έτοιμοι για απογείωση.

Συνοψίζοντας, περισσότερο εκτεθειμένοι και κουρασμένοι από αυτόν τον μαραθώνιο θα βγουν οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, οι Ιχθύες και οι Παρθένοι αλλά και όσοι έχουν Αφροδίτη σε αυτά τα ζώδια σε καθοριστικές μοίρες.

Κατερίνα Σαλωνίκη
Για την Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ
https://www.facebook.com/kosmogramma/?pnref=story

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις