Οι τάσεις της ημέρας 11/6
Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Αιγόκερω υπενθυμίζοντάς μας όλα εκείνα που έχουμε σαν στόχο και παροτρύνοντάς μας συνεχώς να τα εκπληρώσουμε, με οποιονδήποτε τρόπο.


Αυτό που μας διακατέχει σήμερα, είναι μια ανεξέλεγκτη υπερβολή μέσω της κόντρας με τον Δία, η οποία ως το απόγευμα δίνει στην Κυριακή μας κινητικότητα, έντονη δραστηριότητα και ασταμάτητη παρόρμηση.

Καλό θα ήταν όμως να προσέχουμε τις κινήσεις μας γιατί είναι πολύ εύκολο να εκτεθούμε, παρερμηνεύοντας αυτά που δεν πρέπει και ερμηνεύοντας θετικά πάλι αυτά που δεν πρέπει.

Το βράδυ έρχεται να μας χαλαρώσει με την αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, αφήνοντας σιγά σιγά στην άκρη το πάθος και την επιμονή, παραδίνοντας τους εαυτούς μας στην ηρεμία.

Η ρομαντική και χαλαρωτική χροιά αυτής της νύχτας μας κάνει να ξανασκεφτούμε με πιο γαλήνιο τρόπο και να γίνουμε πιο ελαστικοί και πιο συγκαταβατικοί με όλους και με όλα.

Ζυγοί και Κριοί είστε εκτεθειμένοι στις παρορμήσεις σας και ακόμα και αν έχετε δίκιο, ενδεχομένως να το χάσετε αν δεν κάνετε υπομονή.

Ιδανική η νύχτα για Ιχθύς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ταύρους.

Να θυμάμαι: Όλα στη ζωή είναι νομίσματα, με δύο όψεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις