Οι τάσεις της ημέρας 14/6


Πορευόμαστε με την Σελήνη στον Υδροχόο και όσο να΄ναι ο ιδεαλισμός πρωτοστατεί, μαζί με τις έξυπνες ιδέες, που μπορεί να μας βγάλουν από κάποια αδιέξοδα.


Η σημερινή μέρα όμως χαρακτηρίζεται από την κόντρα του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, που αποτελεί μια παγίδα για τις κινήσεις μας.
Σήμερα λοιπόν, δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε λόγια και σε υποσχέσεις, ειδικά σε επαγγελματικά θέματα και αν υπάρχουν προγραμματισμένα ραντεβού για συζητήσεις, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί.

Όλοι θέλουν να κάνουν η δουλειά τους και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ό,τι όπλα έχουν προκειμένου να κερδίσουν χρόνο και έδαφος.
Οι σκέψεις μας είναι συγκεχυμένες και δεν μπορούμε να εστιαστούμε στην ουσία. Η μέρα δεν προσφέρεται για αποφάσεις παρά μόνο για συζητήσεις που θα τις επεξεργαστούμε αργότερα.
Η ευμετάβλητη διάθεσή μας είναι αυτή που δεν μας αφήνει να σκεφτούμε καθαρά παρόλο που η Σελήνη στον Υδροχόο κάνει τα πάντα για να μας ενθαρρύνει.

Δίδυμοι, Ιχθύς, Παρθένοι και Τοξότες, θολώνουν πιο εύκολα από τους υπόλοιπους και χρειάζονται μια απόδραση από την πραγματικότητα έστω και πρόσκαιρη.

Να θυμάμαι: Έξυπνος είναι αυτός που δεν βάζει το χέρι του βρεγμένο στην πρίζα, γιατί θα πάθει ηλεκτροπληξία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις