Οι τάσεις της ημέρας 16/6


Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθύς και εμείς να νιώθουμε ακόμα περισσότερο την ανάγκη για χαλάρωση και ονειροπόληση.

Η σημερινή μέρα μας προσφέρει μια πολύτιμη ευκαιρία να αποβάλλουμε το άγχος και την αγωνία και να παραδοθούμε σε στιγμές απόλαυσης.

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και η αρμονική όψη της με τον Πλούτωνα μας αφήνουν το περιθώριο να γίνουμε δημιουργικοί, να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και να ξεδιπλώσουμε πολύ εμπνευσμένες σκέψεις κάνοντας και ανάλογες προτάσεις.
Αν έχουμε σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού πρέπει να εστιαστούμε σε ευφάνταστες και ιδιαίτερες προτάσεις ενώ στις προσωπικές μας σχέσεις επικρατεί η τάση της εξομολόγησης, της παραδοχής και της ρομαντικής υποταγής ενάντια στην σκληρή ρεαλιστική πλευρά.

Το καλό σήμερα είναι πως η αφέλεια και η ανοχή που προτιθέμεθα να δείξουμε δεν θα μας κοστίσουν καθόλου γιατί υπάρχει ένα γερό αντιστάθμισμα.

Ιχθύς, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, είστε αυτοί που απολαμβάνετε περισσότερο μια μέρα που μοιάζει με όαση δροσιάς, στον γενικότερο καύσωνα.

Να θυμάμαι: Να δίνω από αυτό που δεν μου περισσεύει γιατί θα λάβω ακόμα περισσότερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις