Οι τάσεις του Σ/Κ 17 και 18/6


Το Σ/Κ που έρχεται είναι από αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε έντονα τις αντιθέσεις και τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης, χωρίς να μας αφήνει και μια ευκαιρία κατανόησης.

Το Σάββατο λοιπόν περνάει στο μεγαλύτερο μέρος του με την Σελήνη στους Ιχθύς σε δυσαρμονικές όψεις με Ήλιο και Κρόνο, γεγονός που μας κάνει ανικανοποίητους και ίσως αναγκαστούμε να παρευρεθούμε τυπικά κάπου ή να ασχοληθούμε με υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν.
Το μυαλό μας θα είναι μάλλον αλλού και η παρουσία μας θα είναι απλά διακοσμητική. Το βράδυ που η Σελήνη περνάει στον Κριό, κάνουμε μια προσπάθεια απόδρασης προς εκείνο που θέλουμε πραγματικά.

Η Κυριακή ως το βράδυ, μας βρίσκει με την Σελήνη στον Κριό να κοντράρεται με Άρη και Δία, κάνοντάς μας παρορμητικούς, υπερβολικούς και άκρως δραστήριους. Δυστυχώς όμως όλα αυτά με τη συνοδεία έντασης και εκνευρισμού γι αυτό καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί σε ότι κάνουμε, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της αποτυχίας.
Το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ουρανό είναι η μόνη όαση σε μια παρατεταμένη ψυχολογική ξηρασία αλλά δεν θα κρατήσει πολύ καθώς σύντομα η κόντρα του Ερμή με τον Κρόνο, μας υπενθυμίζει πως όλα είναι στάσιμα και χρειάζονται ένα ξεμπλοκάρισμα.
Προσοχή στις συζητήσεις και σε θέματα που αφορούν επικοινωνιακές τακτικές και κινήσεις.

Ιχθύς, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, το Σάββατο ίσως χορτάσετε περισσότερο από απογοήτευση παρά από χαρά.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, προσοχή την Κυριακή στις επιλογές σας και πώς χειρίζεστε τα θέματά σας.

Να θυμάμαι: Το τροπικό κλίμα που επικρατεί, χρειάζεται την ανάλογη προνοητικότητα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις