Πανσέληνος Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ


Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 6/9 στις 10.02 το πρωί στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και συγκεκριμένα στην 14η μοίρα των Ιχθύων.

Επηρεάζει άμεσα Ιχθύς, Παρθένους, Τοξότες και Διδύμους του 2ου δεκαήμερου, που βρίσκονται περισσότερο κοντά σε μια θολή πραγματικότητα και σε μια δυσδιάκριτη πλάνη.
Δύο είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά αυτής της Πανσελήνου.

Η συμμετοχή του Ποσειδώνα κυβερνήτη του ζωδίου που γίνεται η Πανσέληνος και η στάση του Ερμή κυβερνήτη της Παρθένου, για την ευθεία φορά του.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα δεδομένα, πρόκειται για μια Πανσέληνο που δεν ξεκαθαρίζει τις επιδιώξεις μας, δεν βοηθάει στη λήψη αποφάσεων και είναι απαγορευτική για σημαντικές ενέργειες, καθώς είναι πιθανότατο να οδηγηθούμε σε λάθη.

Ο Ποσειδώνας θολώνει τα νερά που πλέουμε, σαν τη σουπιά που σκορπίζει το μελάνι της και ο Ερμής συνεχίζει με πιο έντονη αποπροσανατολιστική πρόθεση να σημαδεύει τις επιδιώξεις μας.

Πιθανά θέματα υγείας δεν θα έχουν σαφείς διαγνώσεις ενώ κάθε κίνηση για επέκταση, τακτοποίηση, οργάνωση και ξεκαθάρισμα δεν θα βρει τον στόχο της.
Προσέχουμε λοιπόν και κρατάμε στάση αναμονής, δεν δίνουμε υποσχέσεις και δεν βασιζόμαστε σε διαβεβαιώσεις.

Από την άλλη, κρατάμε την έμπνευση και σεβόμαστε το ένστικτό μας, προσπαθώντας να τα εναποθέσουμε σε μια γωνιά ώστε να τα αξιοποιήσουμε αργότερα.

Οι καλλιτέχνες και κάθε είδους δημιουργικές εξάρσεις βρίσκονται στο απόγειό τους και αυτό είναι το μόνο χαρακτηριστικό που κάνει αυτή την Πανσέληνο να ξεχωρίζει, μαζί με τον ανθρωπισμό, την ευαισθησία και την ανάγκη προσφοράς που μας διέπουν.

Η νοσταλγία που μας περιβάλλει, μπορεί να γίνει κινητήριος δύναμη μόνο αν κρατηθούμε μέσα στην αξία της και όχι την υπεραξία αυτής.

Kατερίνα Σαλωνίκη
Για την Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις