Η πορεία του Δία στον Σκορπιό και πώς θα επηρεάσει-Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα


Ο Δίας περνάει στον Σκορπιό στις 10/10/2017 και θα παραμείνει έως τις 8/11/2018, που θα περάσει στο αγαπημένο και οικείο περιβάλλον του, αυτό του Τοξότη.

Στην παραμονή του στον Σκορπιό θα κυνηγήσουμε περισσότερα χρήματα, θα κάνουμε διορθωτικές κινήσεις σε οικονομικές ατασθαλίες, θα επιδιώξουμε φορολογικές και κληρονομικές διευθετήσεις και θα επιθυμήσουμε να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με περισσότερη σεξουαλική ικανοποίηση αλλά και βαθύτερη αναζήτηση γύρω από ότι απασχολεί υπαρξιακά τον καθένα μας.

Οι σημαντικότερες συναντήσεις του μέσα στον ένα χρόνο παραμονής του στον Σκορπιό, είναι οι αρμονικές όψεις του με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα που κάνουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της θέσης του Δία στον Σκορπιό, να απογειώνονται.

Οι συνευρέσεις του με τον Ποσειδώνα θα πραγματοποιηθούν στις 3/12/2017, στις 25/5/2018 και στις 19/8/2018. Οι μέρες γύρω από αυτά τα διαστήματα θα μας κάνουν να αισθανθούμε άκρως δημιουργικοί ενώ οι σχέσεις μας με τους άλλους περνούν από μια λυτρωτική κάθαρση. Οι βαθύτερες επιθυμίες εκφράζονται απόλυτα και η ενασχόλησή μας με κάτι που επιθυμούμε πολύ, γίνεται επιτακτική ανάγκη.

Οι συνευρέσεις του με τον Πλούτωνα θα πραγματοποιηθούν στις 16/1/2018, στις 14/4 και στις 12/9. Γύρω από αυτές τις ημέρες θα συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη για διαχείριση των οικονομικών μας έχοντας την τάση να επενδύουμε πολλά για να πάρουμε περισσότερα. Οι επενδύσεις αυτές θα έχουν σαφώς συναισθηματικό βάθος και οι επιλογές μας θα γίνονται με γνώμονα το κέρδος είτε υλικό είτε συναισθηματικό.

Ο Δίας θα μπει σε τάση για ανάδρομη φορά στις 9/3/2018 από τις 23 μοίρες του Σκορπιού και θα μπει σε στάση για ορθή φορά στις 10/7/2018 από τις 13 μοίρες του ζωδίου.

Επηρεάζει θετικότατα Σκορπιούς, Ιχθύες και Καρκίνους καθώς και Παρθένους και Αιγόκερους, που αισθάνονται την εύνοια της τύχης κοντά τους και διευκολύνονται περισσότερο στις επιδιώξεις τους.

Υδροχόοι, Ταύροι και Λέοντες θα καλεστούν να αποδείξουν πως αξίζουν να έχουν όσα έχουν και όσα πρόκειται να διεκδικήσουν θα συνοδευτούν από υπερβολή, που άλλοτε θα τους βγαίνει σε καλό και άλλοτε όχι.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Κριοί, επειδή δεν θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιρροών, θα έχουν το χρόνο να αντιληφθούν τις βαθύτερες ανάγκες τους, να επαναπροσδιορίσουν πολλά και να επενδύσουν σε πολύ χειροπιαστές και ακλόνητες επιδιώξεις.

Κατερίνα Σαλωνίκη Για την Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις