Πανσέληνος Νοεμβρίου στον Ταύρο - Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ


Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου πραγματοποιείται το Σάββατο 4/1 στις 7.22 το πρωί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 12 η μοίρα του Ταύρου.

Επηρεάζει άμεσα Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους και Λέοντες γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαήμερου.

Η επιρροή της για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς καθώς και για Ιχθύες, Καρκίνους, Αιγόκερους και Παρθένους είναι ευνοϊκή, από την άποψη πως αφήνει μια συναισθηματική ροή να κυλήσει αβίαστα και τις έντονες επιθυμίες να μην σκοντάφτουν σε τύψεις και αναστολές.

Για τους Υδροχόους και τους Λέοντες η επιρροή της είναι σύνθετη, καθώς μια υπερβολική ανάγκη να προλάβουν τα γεγονότα μπορεί να τους παγιδεύσει σε λάθος κινήσεις και υπερβολές.

Ιδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι για Τοξότες και Διδύμους γιατί τους δίνεται η δυνατότητα λόγω της αρμονικής όψης Αφροδίτης – Κρόνου, να σταθεροποιήσουν και να συμμαζέψουν το σκορποχώρι των έντονων αντιθέσεων, που βιώνουν τον τελευταίο καιρό.

Ζυγοί και Κριοί βρίσκονται σε μεγάλη συναισθηματική ένταση καθώς η κόντρα της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον άξονά τους, αιτείται απελευθέρωσης από οποιαδήποτε δεσμά και ανάγκη να βιώσουν ανατρεπτικές αλλαγές.

Γενικότερα αυτή η Πανσέληνος είναι πληθωρική και ικανοποιεί όλες τις ανάγκες με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα να προσδίδει εκείνη τη μαγική νότα που κάνει το άκουσμα ιδανικό.

Στην Πανσέληνο αυτή όλα έχουν μια κοινή αφετηρία που συνοψίζεται στη φράση « Είμαι ερωτευμένος με ότι με κάνει να αισθάνομαι ελεύθερος γι αυτό ξεβολεύομαι από το συντηρητικό μου συμφέρον».

Κατερίνα Σαλωνίκη
Για την Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις