Άρης στον Τοξότη, η χαρά της ζωής. Αστρολογική σχολή ΚοσμόγραμμαΟ Άρης περνάει στον Τοξότη σήμερα 26/1 στις 2.56 το μεσημέρι και θα παραμείνει έως τις 17/3 στις 6.40 το απόγευμα, που θα περάσει στον Αιγόκερω.

Ο Άρης στο πύρινο περιβάλλον του Τοξότη λειτουργεί κατευναστικά, ξεχνάει τις ανταγωνιστικές τάσεις που εκδηλώνει στον Κριό και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα ψυχαγωγηθεί μέσα από την αναζήτηση της περιπέτειας και της εμπειρίας.
Ελεύθερος, ανεξάρτητος,bon viveur,λάτρης της περιπλάνησης, απαλλαγμένος από κολλήματα και ψυχοφθόρες συναισθηματικές εμπλοκές.

Ας προσπαθήσουμε να απολαύσουμε το διάστημα παραμονής του στο ζώδιο του Τοξότη, ενασχολούμενοι με ό,τι μας γεμίζει και μας κάνει να αισθανόμαστε καλά.
Παράλληλα να δώσουμε τη δέουσα σημασία στις όψεις που θα σχηματίσει σε αυτή του την περιπλάνηση.

Στις 17/2 θα έρθει σε κόντρα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και οι μέρες γύρω από αυτό το διάστημα θα έχουν ιδεολογικές εξάρσεις, θα διαπραγματευόμαστε περισσότερο ηθικά και ανθρωπιστικά θέματα και η συναισθηματική αξία θα τριγυρίζει γύρω από τη δεοντολογία μας.
Επηρεάζονται ιδιαίτερα και ξεσηκώνονται περισσότερο, Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του 2ου δεκαήμερου.

Στις 25/2 θα κοντραριστεί με την Αφροδίτη πάλι από το ζώδιο των Ιχθύων και εκεί θα έχουμε συναισθηματικές εντάσεις λόγω γκρίνιας και έλλειψης ρεαλισμού.
Αφορά περισσότερο και πάλι Ιχθύες, Παρθένους, Τοξότες και Διδύμους γεννημένους προς το τέλος του 2ου δεκαήμερου.

Στις 11/3 θα έρθει σε αρμονική όψη με τον Ουρανό και γύρω από αυτό το διάστημα νιώθουμε μια γλυκιά ένταση και την ανάγκη να ξεσηκωθούμε προς εύρεση αυτού που νιώθουμε πως θέλουμε διακαώς.
Ότι και αν είναι αυτό, αξίζει τον κόπο να δραστηριοποιηθούμε και να εντάξουμε στη ζωή μας κάτι νέο, πρωτοπόρο, ασυνήθιστο, που σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Η συναισθηματική φλόγα και αναζήτηση καίει περισσότερο για τους Τοξότες, τους Κριούς και τους Λέοντες του 3ου δεκαήμερου αλλά και για τους Ζυγούς, τους Υδροχόους και τους Δίδυμους.

Στις 17/3 στη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, η δυσαρμονική συμμετοχή του Άρη, μια ανάσα πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Τοξότη, θεωρείται πολύ υπαινικτική καθώς γύρω από αυτές τις μέρες τα νέα ξεκινήματα γίνονται με μια τάση απόγνωσης και εσωτερικής σύγκρουσης.
Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του 3ου δεκαήμερου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τις 25 έως τις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών, πιέζονται πολύ και πιθανότατα οδηγούνται σε λάθος κινήσεις, πληρώνοντας παλαιότερες, εξίσου λαθεμένες.
Ο Άρης στον Τοξότη ωστόσο έχει ένα και μοναδικό σύνθημα. «Τολμάτε γιατί χανόμαστε».

Κατερίνα Σαλωνίκη
Για την Αστρολογική Σχολή ΚοσμόγραμμαΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις